OPZOEK NAAR EEN OPLOSSING VOOR EEN LEEGSTAANDE RUIMTE OF BRAAKLIGGEND TERREIN?

Nieuwe concepten

Een levendige en goed onderhouden omgeving, daar wordt je als gemeente en eigenaar blij van. Maar wat als verhuren of verkopen niet lukt? Wij weten het zeker, nieuwe functies en concepten bieden de oplossing.

Flexibiliteit

De nieuwe omgevingswet maakt de regels voor ruimtelijke projecten eenvoudiger. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor initiatieven en nieuwe concepten. Ruimte geven blijkt niet altijd eenvoudig en vraagt om een flexibel en goed georganiseerd proces.

Samenwerken

Alleen door samenwerken kun je innoveren. Onze rol is slimme verbindingen leggen tussen technische innovaties, behoeften van eindgebruikers en ruimtelijke vraagstukken. Wij zien dat veel kansen nog onbenut blijven.

Waar helpen wij bij

stats

Locatie- en omgevingsanalyses helpen bij het vinden van een passende oplossing.

Elke locatie heeft sterke en minder sterke punten. Wij spelen in op kansen en verbinden bewoners, partners en locaties die elkaar versterken.

Om resultaat te behalen is een goede samenwerking alles bepalend. Het plan van aanpak wordt daarom altijd samen met gemeente en eigenaren gemaakt.

Wij trekken de kar als het gaat om het ‘creatieve proces’. Het vormgeven van het concept, het maken van promotiemiddelen, het zoeken van bewoners en het organiseren van infoavonden.

Omwonen is geslaagd als een plek nieuwe waarde heeft. Waarde voor de omgeving, bewoners en eigenaar van het pand of terrein.

Meer weten over Omwonen? Lees ons blog, mail of bel ons!

Is omwonen iets voor jou?

Laat hier je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.